Izlačani na Slovenia open v Zagorju

Izlačani na Slovenia open v Zagorju

Zagorje, 10/11-07. V soboto je v Zagorski športni dvorani potekalo 24. odprto prvenstvo Slovenije, katerega se je udeležilo preko 300 tekmovalcev iz 6 držav. Med to izbrano družbo je bilo tudi deset tekmovalcev izlaškega Pon Do Kwana.

Žal brez trenerja Srečka Rozmana in dveh zelo dobrih tekmovalcev, Tilna in Neve, ki so bili v tem času na evropskem prvenstvu na Portugalskem. Od Izlačanov so se najbolj pohvalno odrezali prav najmlajši tekmovalci: Sara Smrekar je osvojila eno svojih prvih medalj na tako velikem tekmovan ju, daj je bila odlična druga, pra tako gre pohvala  Maruši izlakar, ki je v kategoriji do 37 kg osvojila bronasto medaljo. V nekoliko težji kategoriji, do 63 kg kadeti pa je nastopil nesojeni uudeleženec evropskega prvestva, Gregor Razpotnik, ki pa je pokazal solidne borbe v kvalifikacijah in na koncu osvojil drugo mesto. Člansko uvrstitev med prve tri pa je »prigaral« tudi Nejc Hribar ki je v kategoriji do 69 kg zasedel pohvalno 3. mesto. Veliko vneme in elana pa je pokazal naš Nusmir Bajraktarević, saj je nastopil kar v dveh članskih kategorijah: do 74 in 79 kilogramov.

V obeh kategorijah je prikazal kvalitetne borbe in veliko mero borbenosti. Sicer ni imel najboljše sreče pri sodnikih, toda na koncu je vendar slavil osvojeno bronasto kolajno v kategoriji do 74 kg. Lepo drugo mesto si je priborila tudi Maja Vetršek, ki je v finalu zgubila zaradi nesrečne obnovljene poškodbe palca. Na koncu tekmovanja so potekale tudi zanimive ekipne borbe »dva na dva«, v katerih je skupaj z borcem iz Zagorskega kluba sodeloval Jure Vetršek. Ekipa OMG, kot sta se imenovala, je klonila v polfinalu proti odlični nacionalno mešani ekipi, ki je na koncu osvojila prvo mesto in s tem denarno nagrado 500 €. 

 

vju

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv