IZZIV ATEN

V prvi vikend v februarju (4.,5.,6.) se je borec Karate kluba Pon DO KWAN IZLAKE Tilen Zajc, skupaj s trenerjem Srečkom Rozmanom  ter ekipo še dveh borcev v tako imenovanem Pacorini Slovenija teamu,  udeležil mednarodnega turnirja Athens Challenge v Grčiji. Tekmovanje je bilo zelo močno, saj se ga je udeležila skoraj vsa svetovna elita. Naš borec pa se je odrezal solidno.  Povprašali smo ga nekaj besed o vtisih:

-Kakšen je bil let ter s kom si potoval? Kakšne so se ti zdele Atene,Grčija?

-Let je bil dolg. Šli smo iz Zagreba proti Dunaju in od tam proti Atenam. Potoval sem s trenerjem Srečkom, Jako Hudalesom in Aljažem Benkom. Kljub temu,da skoraj ni bilo časa za ogled znamenitosti,smo imeli priložnost videti celotno mesto z najvišje točke in je bilo precej zanimivo. Mesto je res veliko.

~Kakšni so bili borci,iz kje vse so prišli?

-Borci so prišli iz celotne Evrope,ter tudi iz Severne Amerike. Konkurenca je bila res močna.

~Kakšno je bilo tekmovanje?

-Tekmovanje je potekalo 3 dni. Sama organizacija je bila dobra. Nastopilo je okoli 900 tekmovalcev. Dvorana je bila tudi polna gledalcev, kar ni ravno običajno.

~Kakšni so bili občutki pred in po borbi?

-Občutki pred borbo so bili mešani.

~V kateri kategoriji si nastopil in kako si se odrezal?

-Nastopal sem v kategoriji mladincev do 69 kilogramov. Prišel sem skozi predkolo in v četrtfinalu za točko izgubil proti domačinu. Tako sem osvojil 5.-8. mesto.

Tilen je iz tako visokega tekmovanja zagotovo odnesel zelo dobro ter pomembno izkušnjo,ki mu bo zagotovo pomagala v nadaljevanju.

 

Maruša

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv