Komentirajte kar preko Facebooka

Od danes naprej lahko prispevke na spletni strani izlake.si komentirate kar iz svojega Facebook računa. Za to smo se odločili zaradi ogromnih količin spama in želje po bolj enostavni uporabi speltne strani izlake.si. To pomeni, da lahko obiskovalci, ki prispejo na našo spletno stran in so prijavljeni v facebook, enostavno oddajo komentar na katerokoli našo novico tako, da se sprehodijo do konca novice in v okno ob svoji sliki vpišejo komentar in kliknijo na gumb “Komentiraj” – tako kot na sami spletni strani Facebook.com. V kolikor v Facebook niste prijavljeni se vam bo ob oddaji komentarja pojavilo okno za prijavo v facebook.com.

Naj na tem mestu poudarimo, da se pri tem ne beleži noben od vaših uporabniških podatkov. Vse prijave in komentarji gredo preko spletne strani facebook.com, mi le prikažemo ustrezne komentarje, zato le brez strahu pri uporabi.

Ko je komentar oddan se ta pojavi pod novico. V kolikor se vem zdi bolj smiselno, da se komentarji prikazujejo v vrstnem redu novejši > starejši (se pravi, da so novejši komentarji nad starejšimi) to povejte v komentarjih in če bo večina za tak način prikaza bomo to spremenili.

Komentarji na koncu zgledajo nekako takole:

Star način komentiranja, ki je zahteval vnašanje e-poštnega naslova in drugih podatkov (zaradi preprečevanja spama) smo zato sedaj opustili, saj komentarjev praktično ni bilo (do sedaj samo en). Upamo, da bomo sedaj prejeli tudi kakšno povratno informacijo pod kakšno novico. Če pa želite videti kakšne vsebine, ki jih ne objavljamo nam to lahko poveste na naši Facebook strani ali preko e-pošte.

No, sedaj pa le preizkusite komentiranje:

...

Povezave

HITRI KOLEDAR

Arhiv