Koncert Iris

Po koncertu naše Vokalne skupine Iris na Mlinšah vam ponujamo še nekaj naših doživetij. Dekleta smo bile navdušene nad dvorano, lepo je opremljena in kar sama vabi, da še pridemo v njen hram. Posebno za pevce je to še bolj pomembno, ker se petje lepo razlije po dvorani do poslušalcev in ni nepotrebnega napora.

novice/iris5.jpg

 

 No, o naporu pa tole. Lepo je bilo končno stati na odru vedoč, da je vse, kar je lahko, pripravljeno. Po nekaj trenutkih treme pa smo se lahko veselo prepustile in uživale v petju. Ja, uživale smo, upam, da je bilo to tudi čutiti.


Seveda ne smemo pozabiti na goste Kamničane, to so Klapa Mali grad, ki so nas res presenetili, bili so čudoviti. Tudi potem na pogostitvi smo prepevali še in še, njih kar ni bilo za ustavit.
Vsem bi se tudi rade zahvalile za čestitke, tako javne v kulturnem domu, kot osebne, pa za spodbude, nasvete, pohvale. Hvala!
Enako se je potrebno zahvaliti vsem pomagačem, veliko sponzorjem, ki so bili omenjeni, Luciji, ki je neumorna, Ireni, ki nas spodbuja in urejuje vse v zvezi z društvom, našim družinam, ki nas pustijo na vaje, obiskujejo naše koncerte in pazijo na naše otroke.


Hvala vsem!

Za vokalno skupino Iris
Martina Martinčič

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv