LETNI KONCERT IRIS

Vokalna skupina Iris


Vas vabi na letni koncert 
v dvorano na Mlinšah,
 v petek, 21. 11. 2008, ob 19. uri!

Gosti: Klapa Mali grad iz Kamnika
Program: priredbe ljudskih, črnsko duhovnih in zabavnih pesmi

Vstop prost!
Vljudno vabljeni!

V tem letu je bila naša vokalna skupina spet delovna; najprej je tu naš koncert v aprilu, sodelovanje ob krajevnem prazniku v Orehovici in na prireditvi na Izlakah, na območni reviji pevskih zborov in vokalnih skupin v juniju, v gledališki predstavi na prostem »Gambrške igre« v septembru, še nekaj porok in tu je jesen. Bi že mislili, da se delo zaključi, pa ni tako.
Jesen prinese žetev in sadove, dolge večere in čas za knjige, gledališče in koncerte. Prav takšnega pripravlja tudi Vokalna skupina Iris za vas to jesen, da se bo pokazalo, kako dobro in bogato je bilo to leto. Kaj je obrodil čas, ki smo ga preživele na vajah, prireditvah in koncertih!? Koliko je bilo truda, koliko smeha, solz in odpovedi, vse to se odraža v našem petju. Za vas smo pripravile ljudske pesmi, ker so to naše slovenske korenine, črnske duhovne pesmi, ker so vedno privlačne s svojim ritmom in ker so črnsko dušo vedno spodbujale v upanju in vokalne pop-jazz pesmi, ker so vedno bolj zanimive za nas izvajalce.
Zato vabljeni na letni koncert Vokalne skupine Iris, ki bo 21. novembra, ob 19.00 uri, v dvorani Kulturnega doma Mlinše. Z nami bodo fantje iz Kamnika, ki so združeni pod imenom Klapa Mali grad Kamnik, predstavili vam bodo nekaj novega za naše kraje, to je dalmatinsko petje. Zanimivo bo, zato vabljeni, pa tudi vstop je prost.

Za Vokalno skupino Iris
Martina Martinčič

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv