1. turistično srečanje starodobnikov

Cenjeni ljubitelji starodobnih vozil!

Šport klub Tornado v sodelovanju s krajevnimi društvi  organizira

v sredo 2. maja 2007 

1. Turistično srečanje starodobnikov 
          ZAGORSKA DOLINA

Ker je to naše prvo srečanje si še posebno prizadevamo in trudimo, da bi bila prireditev v čast starodobnih vozil izpeljana kvalitetno in druženje prijetno ter nepozabno.
Želimo vas popeljati skozi delček naše lepe Zagorske doline in vas spoznati z našimi turističnimi zanimivostmi. Srečanje bomo pričeli na Turistični kmetiji Zorec v Smučidolu, kjer vam bomo izrekli dobrodošlico in vas seznanili s celodnevnim programom. Pot nas bo vodila nato proti središču Slovenije(GEOSS), v nadaljevanju skozi manjši kraj Šentlambert in od tam v naše lepo zasavsko mesto Zagorje ob Savi kjer se bomo ustavili v tamkajšnjem Euro parku. Tu bodo imeli naši izžrebani gostje možnost da se v izvedbi AERO kluba popeljejo s  športnim letalom na kratek prelet Zasavja in njene okolice. Pot bomo nato nadaljevali do Kisovca kjer si bomo ogledali rudarski muzej, zaključili pa v Medijskih toplicah.
Naše srečanje bo vseskozi popestreno z veliko dobre volje, humorja in raznimi dogajanji, ki naj zaenkrat ostanejo skrivnost in če nam bo tudi vreme naklonjeno, bo naš namen dosežen v zadovoljstvo vseh.
V upanju, da se bodo člani vašega kluba radi odzvali našemu VABILU, vas prisrčno vabimo v našo družbo in se iskreno veselimo srečanja z vami.

Vabljeni!

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv