3. turistično srečanje starodobnih vozil

Šport klub Tornado v sodelovanju z nekaterimi društvi  organizira v soboto 16. maja 2009,
3.turistično srečanje starodobnih vozil 
ZAGORSKA DOLINA 2009.
Cenjeni ljubitelji starodobnih vozil,
z velikim pričakovanjem odštevamo dneve in se veselimo ponovnega snidenja z vami na 3.turističnem srečanju starodobnih vozil, ki se bo pričelo
 16. maja, ob 9.00 uri, na Turistični kmetiji Zorec v Smučidolu.


 

V nasprotju z lanskoletnim srečanjem, ko smo vam predstavili kanček našega zasavskega podeželja, smo se letos odločili, da vam predstavimo del industrije, zato bo v tem slogu potekalo tudi naše druženje. Ker smo letos obeležili tudi prvo obletnico smrti našega nekdanjega predsednika države dr.Janeza Drnovška, rojaka zagorske doline, se bomo poklonili njegovemu spominu ob spomeniku, ki stoji v središču Zagorja ob Savi.
Obljubljamo vam tudi, da skozi ves potek našega potepanja po Zasavju ne bo manjkalo zabavnega programa, še posebej se bo za to potrudil jamski škrat Perkmandeljc, maskota rudarskega življa v »črnih revirjih«.
Kot je znano po dobrih odzivih iz prejšnjih let, se bomo tudi tokrat potrudili, da vas primerno postrežemo tako z dobrodošlico na Turistični kmetiji Zorec, kot skozi celotno pot našega druženja in seveda ob zaključku, ki bo prav tako na Zorčevi kmetiji.
 Po prihodu boste obveščeni tudi o celodnevnem programu, vaša zadolžitev pa je, da prinesete s sabo obilo dobre volje, lepo sončno vreme in veliko zdravega smeha.

Srčno upamo in želimo, da se člani vašega kluba tudi letos prijazno odzovejo našemu VABILU, zato se že vnaprej iskreno veselimo srečanja z vami.

Na snidenje!       
                     
Predsednik  ŠK Tornado     
Miloš Bolte

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv