Marko in Zdravko

4. September 2017
Admin

AMD

Posredujemo vam nekaj fotografij  preventivne akcije, ki smo jo skupaj z Avto moto zvezo Slovenije organizirali v Avto moto društvu na Izlakah. V akciji je aktivno sodelovala tudi Policijska postaja Zagorje ob Savi. Namen akcije je obveščanje in ozaveščanje  udeležencev v prometu na skorajšnjo prisotnost šolarjev na šolskih poteh.

AMD1

Maskoti AMZS Marko in Zdravko sta bili najprej pred osnovno šolo na Mlinšah, nato pa na šolskih poteh v bližini šole na Izlakah.  Akcija je s strani voznikov in pešcev zelo lepo sprejeta, mnogi so v pozdrav in odobravanje mahali, otroci v vozilu so se oziral in najpomembnejše, vsi so v bližini šol in šolskih poti  zmanjšali hitrost vožnje. Izlake so bile že drugič izbrane med gostitelji akcije, kar si štejemo v čast in upamo, da bomo našim krajanom in seveda šolarjem s podobnimi aktivnostmi  stali ob strani tudi naslednja leta. Ker se preventivnih ukrepov žal ne da meriti z enotnim metrom, verjamemo da ta in podobne akcije pomembno prispevajo k večji prometni varnosti in seveda k strpnosti in boljši prometni kulturi vseh udeležencev v prometu.

AMD2

Akcija AMZS in AMD Izlake ter Policije ni namenjena samo prvim šolskim dnem, saj si bomo prizadevali, da se povišana stopnja prometne varnosti izvaja skozi celotno šolsko leto. Tako bomo pripravili prometno delavnico, na kateri bomo opozorili na spremenjene vozne in vremenske razmere pozimi, opozorili na nujnost uporabe odbojnih trakov na oblačili, obutvi, torbah ali v obliki  kresničk, pomembnost svetlih oblačil pešcev. Seveda vas bomo povabili, da tudi vi prispevate svoje izkušnje in nam posredujete vaše predloge za večjo varnost prometa.

Vsem šolarjem želimo varno pot v šolo in domov, vsem voznikom  pa srečno in varno vožnjo.

Lep pozdrav
AMD Izlake

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv