Bronasta medalja Sari na Irskem

5. March 2013
Admin

V petek 1. 3. 2013, smo se Tilen Zajc, Aleksander Maselj in Sara Smrekar v spremstvu trenerja Srečka Rozmana in Roberta Maslja, z letalom odpravili na mednarodno tekmovanje Irish Open v Dublin.

Tekmovanja se je udeležilo preko 2800 tekmovalcev iz 17 držav, kar je zelo veliko število sodelujočih. V petek se je Tilen na povabilo priključil Irski ekipi in jim pomagal doseči četrtino finala, nato pa so jih nadvladali Američani.
V soboto sta nastopila Sara in Tilen. Sara se je pomerila v kategoriji članic do 60 kg, vendar je morala priznati premoč nasprotnici iz Italije. Tilen se je odlično boril in 3x zmagal, naslednjo borbo pa je moral žaš predati zaradi poškodbe. Boril se je v najštevilčnejši kategoriji turnirja članov do 74 kg, kjer je nastopilo 63 tekmovalcev.


Zadnji dan, v nedeljo se je Aleksander odlično boril pri mlajših kadetih -42 kg v konkurenci borcev do rjavega pasu, a je žal izgubil proti Britancu. Tilen zaradi poškodbe ni nastopil, Sara pa se je odlično odrezala pri mladinkah do 60 kg in dosegla 3. Mesto in s tem medaljo-
Naslednji vikend je na vrsti prvo državno tekmovanje v Zagorju. Našim borcem želimo veliko uspeha.

Sara

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv