Drugo kolo državnega prvenstva

26. March 2013
Admin

Ormož, 23/3-2013. V soboto so se izlaški borci udeležili 2. kola za državno prvenstvo v organizaciji Kickboxing Zveze Slovenije in ormoškega kluba.

Na tekmovanju je sodelovalo okrog 300 borcev iz 22 slovenskih klubov. Borci izlaškega kluba so nastopili v disciplini point fighting (bivši semi contact). Pravila so enaka, saj se borba ob vsaki doseženi oz. domnevni točki ustavi, le ime se je spremenilo- v skladu s smernicami svetovne organizacije WAKO ter njenih pravil. V kategoriji mladincev do 63 kg je Vrtačnik Rok osvojil 5. – 8. mesto, v kategoriji članov, kjer se je prav tako pomeril, pa je bil celo drugi. Maruša Izlakar je bila v kategoriji -50 kg prva, prav tako Klara Ferme v kategoriji do 60kg.
Sara Smrekar je pri mladinkah dvakrat ugnala svoji nasprotnici in suvereno osvojila 1. mesto. Miloš Rozman je pri članih osvojil 2. mesto, Robi Veber ter Nusmir Bajraktarević pa 3. mesto. Sešlar Tomi je v kategoriji dečkov osvojil 5.-8.mesto. Žan Vrtačnik je bil pri mlajših kadetih drugi, Ferme Žan pa prvi. Veber Ines je bila tretja, prav tako Borštnar Špela. Aleksander Maselj je v kategoriji starejših kadetov dvakrat gladko slavil zmago. Klara se je pomerila proti Ani Mariji Maselj in sama osvojila 2. mesto, Ana pa prvega. Vid Razpotnik je zasedel 5.-8.mesto. Sara pri članicah je bila druga. Turnir je trajal precej dolgo, ampak na koncu smo se domov vrnili zadovoljni z izkupičkom in že v pričakovanju finala državnega prvenstva.

Maruša,Rok

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv