Izlačani osvojili Berlin

Berlin, Nemčija 18. do 20. marec. Na prvi spomladanski vikend se je sedmerica izlaških kickbokksarjev skupaj s trenejem Srečkom in spremljevalcem Igorjem, odpravila na turnir German open v Berlin. Na turnirju je sodelovalo 355 tekmovalcev iz osmih držav Evrope. Tokrat je bil Pondokwan klub Izlake edini Slovenski predstavnik.

Takoj ob prihodu je na rumene planjave tatamija podala bojev-Vita Hudi. Zelo dobro se je upirala nasprotinci a jo je na koncu mnogo izkušenejša nasprotnica Yaymy-ice Homer iz Nemčije premagala. Miloš Rozman je svojim varovancem dokazal kako z taktiko in tehniko osvojiti solidno tretje mesto med člani.

V cledeči kategoriji smo imeli kar dve tekmovalki. Prva med njima je na borišče stopila Sara Smrekar. Slednja je v prvi borbi uspešno ugnala Sino Rinderman, naslednjo borbo pa je nekoliko popustila in izgubila proti Nicole Billa iz Avstrije.

Kot druga nastopajoča v tej kategoriji se je borila Maruša Izlakar proti Mameli Grothjan. Seveda se je prvo borbo dobro obnesla in zmagala. Potem pa je v borbi s Chantal Klier iz Nemčije predala borbo zadari poškodbe kolena, tako da je na koncu, isto kot Sara, dosegla skupno 5.- 8. mesto.

Najmlajši od sedmerice, ki se je podala na daljni sever, Rok Vrtačnik je najprej ugnal kar štiri tekmovalce iz Nemčije; Freda Mohra, Florita Shala, Jana Baiersdorfera ter Vincenta Shorna in se tako zelo zasluženo povzpel na najvišjo stopničko.

Tilen Zajc je nastopil v kategoriji mladih velikanov (+175 cm). Prvi je proti Tilenu klonil Benedikt Seisl iz Avstrije. Nato je dotolkel Jana Seba iz Češke in za konec zlahka ugnal še drugega brata Seba, Lukasa.

Maja Vetršek a je po srditi borbi klonila šele v finalu proti pretkani Jenny Kruckenhau in na koncu zasedla drugo mesto. Po podelitvi so se borci s spremljevalcema se odpravili na skupno večerjo, da proslavijo uspeh. Polni dobre volje so se podali na kar 1164 km dolgo pot proti domu.

 

SARA & MARUŠA

 

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv