Izlačani zopet odlični

Zagorje, 29/03-08. V Zagorju v prostorih bivšega Zastena je v soboto potekalo 1. državno prvenstvo v kick-boxingu v organizaciji zagorskega kluba in Kickboxing zveze Slovenije. Iz izlaške ga kluba Pon-Do-Kwan se ga je udeležilo 16 nadebudnih  tekmovalcev.

V kategoriji dečkov do 135 cm je nastopil Matic Dolinšek in pokazal dobro borbo, ki mu je na koncu prinesla uvrstitev na 3. mesto. Prav tako je Rok Vrtačnik osvojil 3. mesto v kategoriji dečki -145 cm, bil pa je vidno razočaran, saj je v preteklosti nizal že precej boljše uspehe, recimo v lanski sezoni je postal državni prvak, kar ga je prav gotovo malo razvadilo, toda če bo v prihodnje pridno treniral, se ni bati da bi uspehi izostali. Eden uspešnejših izlaških tekmovalcev v zadnjem času, Tilen Zajc je nastopil v dveh kategorijah, kar pravila zveze letos zopet dopuščajo.V kategoriji dečkov do 165 cm je osvojil 1. mesto, v kategoriji mladincev do 57 kg pa je po naporni borbi moral kloniti proti tekmovalcu iz Nove Gorice in tako osvojil 3. mesto, nad katerim pa ni bil navdušen.

Gregor Razpotnik, tudi lanskoletni državni mladinski reprezentant je prav tako nastopil v dveh kategorijah in sicer pri mladincih do 63kg in do 69 kg.  V obeh je osvojil 2. mesto, pri čemer je pokazal kvalitetne borbe, le v finalih je nekoliko popustil in po nepotrebnem prepustil zmago. V kategoriji mladink je Lazar Suzana in osvojila 1. mesto. Maja Vetršek se  je v finalu članke kategorije srečala z že znano tekmovalko iz Ljubljane in po podaljških in nazadnje borbi na prvo dobljeno točko z nekoliko nespametnosti izgubila 1. mesto.

Miloš Rozman je v kategoriji članov do 69 kg izgubil borbo proti izredno pripravljenemu Juvanu iz Zagorja in tako na koncu osvojil 3. mesto, ob enem pa staknil neprijetno poškodbo nožnega palca.. V isti kategoriji je nastopil tudi Nejc Hribar, izgubil borbo za v finale in si z Milošem razdelil 3. mesto. Jure Vetršek je kljub poškodbi gležnja nastopil v kategoriji članov do 79 kg in na koncu izgubil polfinalno borbo prav tako kot Miloš, proti Juvanu. Omeniti in pohvalit je pa potrebno še moramo še Blaža Plevnika, ki je po dolgem času spet nastopil na tekmovanju. Na tekmovanju pa sta debitantni nastop doživeli Vita Hudi in Nives Sakeljšek, ki kažeta, da bosta v kratkem zapretila nasprotnicam v svojih kategorijah.

 

Nejc Hribar

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv