Izlake na Italija open

Še ne en teden po mladinskem svetovnem prvenstvu v Neaplju so se Izlačani v nekoliko večjem številu udeležili 6. mednarodnega turnirja Italia open, ki je potekal v Bergamu. Izmed devetih Izlaških borcev sta imeli mladi izlaški borki  Nives in Vita svoj krstni nastop na tekmovanju izven Slovenije.

novice/tilen_zmaga.jpg

Prva izmed Izlačanov je nastopila Maruša Izlakar, ki je prikazala solidno borbo proti domačinki in si na koncu priborila 2.mesto.

novice/marusa_io.jpg

 Za njo sta imeli borbo Nives Sakelšek in Sara Smrekar, ki sta po napornih rundah žal izgubili proti domačima nasprotnicama. Hudi Vita je s svojo krstno borbo dosegla odlično tretje mesto. Tokrat  najmlajši izmed Izlačanov, sicer pa tudi udeleženec svetovnega prvenstva, Rok Vrtačnik, je začel zelo dobro in s taktično borbo premagal nekoliko močnejšega nasprotnika. V finalu se je pomeril z že znanim borcem, vendar ga po naporni borbi ni uspel premagati, tako da izgubil z majhno razliko, a vseeno na koncu osvojil srebro. Kot zadnji v sobotnem delu tekmovanja je nastopil že izkušen borec Zajc Tilen

.

 Prebil se je skozi osmino finala, sledil je četrt finale v katerem ga je pričakal Irec. Tilen je zmagal z rezultatom 8:1. Z naslednjo borbo si je z maksimalno razliko zagotovil finale. V finalu je imel zopet borbo z borcem iz Irske in z visoko razliko zmagal, ter tako suvereno osvojil 1.mesto.

Naslednji dan, v nedeljo, so potekale članske borbe, v katerih so nastopali  trije tekmovalci iz Izlak.

Prvi izmed njih je nastopil Gregor Razpotnik, ki je v zelo grobi borbi izgubil proti kasnejšemu zmagovalcu. V zadnji kategoriji, ki je bila na sporedu, smo imeli Izlačani dve predstavnici. Prva je natopila Maja Vetršek, ki je v četrt finalu brez težav ugnala nasprotnico, naslednji borbi pa je žal izgubila, ter si tako priborila 3.mesto.

 

Neva Ocepek se je prav tako brez večjih težav prebila do polfinala, v katerem je nasprotnico premagala z deset točk razlike. V finalu je z majhno razliko klonila proti borki iz irske, ter bila na koncu druga.

                                                                                                    

G/zec

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv