Letos na Izlakah 5 državnih prvakov v kikboksu

Ptuj, 24/5-08. V najstarejšem slovenskem mestu je v soboto potekal 3. zaključni turnir za državno prvenstvo v kikboksu, in sicer v disciplini semi kontakt ter glasbenih formah. Iz izlaškega kluba Pon-Do-Kwanje na letos na tekmovanjih za državno  prvenstvo nastopilo 17 vrlih borcev. Državni prvaki za leto 2008 so postali: Vrtačnik Rok, Razpotnik Gregor, Tilen Zajc, Neva Ocepek in Maja Vetršek.

novice/pod dp 08.jpg

 

 

V okviru sobotnega tekmovalnega dne je potekal tudi 3 zaključni turnir za državno – prvaki so postali tisti, ki so v treh turnirjih tekom sezone skupno nabrali največ točk. Na tem zaključnem turnirju je prijetno presenetil novinec na tekmovanjih, Aleksandre Maselj, ki je v kategoriji dečkov do 135 cm pokazal borbenost in veliko mero talenta ter na koncu osvojil odlično 3. mesto. V isti kategoriji je bil prav tako tretji Dolinšek Matic, ki je pokazal srčnost, toda manjka mu še nekaj izkušen. Kasnejši državno prvaki, Rok Vrtačnik, Tilen Zajc, Neva Ocepek, Gregor Razpotnik in Maja Vetršek so suvereno zmagali tudi na tem zaključnem turnirju. V kategoriji deklic do 155 cm je na zaključnem turnirju 2. mesto osvojila Maruša Izlakar, ki že pridobiva na izkušnjah. Tretja na turnirju in tudi skupnem seštevku je bila perspektivna izlaška borka Sara Smrekar. Druga pa je bila Lazar Suzana. Ne tekmovanju so sodelovali tudi predstavniki v članskih kategorijah: Nejc, Miloš, Gregor Ocepek in Jure, ki pa tokrat žal niso posegli po stopničkah.

 

Skupni izkupiček je za mali izlaški klub tudi letos hvale vreden. Že ta teden pa Izlačane poklicane v reprezentanco čaka tekmovanje za svetovni pokal v Italiji.

vju

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv