Medalje s Slovenija open v Zagorju

7. November 2011
Admin

V soboto, 6. novembra, je v Zagorju potekal že 28. mednarodni turnir Slovenia Open, konkurenca je bila močna, saj je tekmovalo kar 452 tekmovalcev iz osmih držav.

Tekmovali so tudi izlaški borci, prva je nastopila Samanta Abdič, ki je prikazala dobro borbo, a ji manjka še nekaj izkušenj iz velikih turnirjev, je na koncu osvojila odlično 3. mesto. Za njo so se pomerili še Žan Juvan, Žan Vrtačnik in Žan Ferme, ki so iz tekmovanja odnesli odlično izkušnjo, ki jim bo pripomogla v bodoče.

Ines Veber je medalja ušla le za piko, Aleks Maselj je prvo borbo brez težav premagal svojega nasprotnika – s kar enajstimi točkami razlike. V borbi za medaljo je brez težav ugnal tudi naslednjega borca, v polfinalu pa klonil proti Veresu iz Kiraly teama in tako osvojil 3. mesto.

V kategoriji do 60 kg smo imeli kar tri borke in sicer Saro Smrekar, Ano Marijo Maselj in Klaro Ferme. Slednja je pesti prekrižala s Perakovo iz Zagorja, a na žalost proti njej klonila.

Ana Marija se je pomerila proti že znani borki Kovačičevi iz Zagorja in ji zadala kar nekaj udarcev, vendar na koncu morala priznati poraz. Sara je prvo borbo brez težav zmagala, v borbi za medaljo pa je po borbi na zlato točko izgubila proti Perakovi.

Miloš Rozman je najprej premagal Avstrijca, v drugem kolu pa je z nekaj sreče zmagal domačin iz Zagorja.

Tilen Zajc je v prvih dveh krogih brez težav premagal oba nasprotnika. V polfinalnih dvobojih je izgubil proti staremu znancu Benku iz Nove Gorice z majhno razliko, tako na koncu osvojil 3. mesto.

Maruša Izlakar je izgubila proti že znani borki Bartelme iz Zagorja. Maja Vetršek je kot za šalo premagala vse svoje nasprotnice in se veselila zasluženega 1. mesta. Robi Veber je z dobro borbo ugnal nasprotnika iz Italije, nato pa v borbi za medaljo na žalost izgubil.

Rok Vrtačnik je v prvem dvoboju brez težav ugnal nasprotnika iz Hrvaške, v borbi za medaljo pa je z nekaj smole in sodniškimi odločitvami po borbi na zlato točko moral priznati premoč Madžaru iz Kiraly teama.

Tilen in Miloš sta tekmovala tudi v absolutni kategoriji, kjer je Miloš je izgubil že po prvi borbi, Tilen pa je premagal kar dva borca, nato pa izgubil proti kasnejšemu zmagovalcu iz Kiraly teama za le nekaj točk. Maja in Miloš se kmalu odpravljata na svetovno prvenstvo na Irsko v okviru slovenske članske reprezentance.

Maruša

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Uporabni kontakti

Center za socialno delo Zasavje

Enota Zagorje ob Savi
tel.: 03 56 60 240


Zdravstveni dom Zagorje ob Savi

Splošne informacije
tel.: 03 56 55 000

Nujna medicinska pomoč
tel.: 03 56 55 016


Rdeči križ Zagorje

Splošne informacije
tel.: 03 56 67 760
mob.: 041 772 621


Sopotniki, zavod za medgeneracijsko solidarnost

Brezplačni prevozi za starejše
tel.: 031 825 555


Društvo upokojencev Zagorje ob Savi

Splošne informacije
tel.: 03 56 68 286
mob.: 031 374 052


Dom starejših občanov Polde Eberl-Jamski, Izlake

Pomoč družini na domu
mob.: 041 310 829