Mednarodni turnir Izlake

V soboto 12.6. se je v domači telovadnici izlaških borcev odvijal mednarodni turnir Izlake Open, ki ga je priredil Karate klub Pon Do Kwan Izlake.

 

 

Na tekmovanju je sodelovalo veliko število mladincev iz Slovenije in sosednje Hrvaške. Vsi izlaški borci so se odrezali odlično, nekateri pa so posegli celo po odličjih. Tako sta si Samanta Abdič in Maruša Izlakar, kljub dobri borbi priborile odlično tretje mesto, medtem ko sta po srebrnih medaljah posegla tudi Žan Vrtačnik in Robi Veber, ki jima je zlato pobegnilo v napetih finalih.

 Zato pa so tokrat unikatne pokale iz gline, ki so propadli samo zmagovalcem, ujeli Rok Vrtačnik, Alex Maselj in Sara Smrekar. Vsi ostali borci, ki niso dosegli odličji pa so za nagrado prejeli le še eno dragoceno izkušnjo več. Tekmovanje je močno podprla lokalna skupnost, ter cela paleta podjetij, med katerimi so paradirali nepremičnine.net, Reiffeisen leasing in Kovit projekti. Več utrinkov s tekmovanja pa je na voljo na klubski spletni strani.

 Po tem napornem turnirju, pri organizaciji katerega je sodelovala večina tekmovalcev in veliko prijateljev, pa sedaj nekatere izlaške borce čaka še polaganje pasov, potem pa kratek a zaslužen počitek v juliju.

 

 

Maruša

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv