Otvoritev Športnega parka Izlake

Otvoritev športnega parka je potekala v prijetnem vzdušju vseh uporabnikov igrišča, ter povabljenih gostov. novice/Štefetni tek.jpgIgrišče je otvoril g. Matjaž Švagan, župan občine Zagorje ob Savi, častni krog na novi atletski stezi pa je odtekel Rok Deržanič, državni reprezentant v deseteroboju, s člani ŠD Izlake.

Uporabniki so nam dokazali kako zelo potrebujemo športno igrišče, saj so se vseskozi zanimali za potek gradnje in zaključke del.
Z gradbenimi deli smo pričeli v začetku leta 2007 in  jih v predvidenem roku tudi zaključujemo.

Po 10. avgustu  je igrišče odprto za uporabnike. Obnovili smo večnamensko asfaltno igrišče za mali nogomet, rokomet, košarka. Na voljo je še atletska steza, igrišče za badminton, odbojka na mivki, met krogle in skok v daljino.

Dela so potekala po gradbenem načrtu. Kljub temu so se pojavljala dodatna dela, ki prvotno niso bila predvidena po gradbenem načrtu. Dodatna dela so se vršila na podpornem zidu pri stanovanjskem objektu Vidmar, del ograj ob igrišču, razsvetljava igrišča samega, temelj in klet teniške hišice, kolektor čistilne naprave in še dela v zmanjšanem obsegu.

Dela, ki še niso dokončana tudi niso predmet predvidenih del po projektu, pa so:
plezalna stena,
balinišče,
tribune,
reflektorska razsvetljava na večnamenskem igrišču.
Za izvedbo teh del bomo poskusili zagotoviti dodatna sredstva.
Vse uporabnike Športnega parka Izlake naprošamo, da skrbijo za red in čistočo na igrišču in jim želimo mnogo prijetnih trenutkov ob vadbi na prenovljenih športnih objektih.

Predsednik ŠD Izlake Milan Bedrač
                                                                            

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv