Peter premagal vse

Sobota, 24/3-07, Zagorje o/s. V telovadnici OŠ Ivana Skvarče je potekal 1. turnir za državno prvenstvo v semi in lihgt kontaktu. Izlaški borci so se zopet dobro odrezali saj so dosegli 5 prvih mest.

ekipa borcev

Rok Vrtačnik je prvo borbo proti težkemu nasprotniku, Prihlerju iz Ptuja zmagal z minimalno razliko 7:6, nato pa tekmovanja žal ni mogel nadaljevati zaradi lažje poškodbe, ki jo je utrpel. Odlično prvo borbo je prikazala Maruša Izlakar, ki je proti nasprotnici iz Zagorja zmagala z 7:5, v drugem kolu pa je žal izgubila proti izkušenejši borki iz Ormoža, toda vseeno bila na koncu tretja. Lucija Dolinšek je imela krstno borbo, v kateri je pokazala veliko mero poguma. Še nekaj izkušenj in treningov, pa bo postala odlična borka.
MajaPrav tako je izredno borbenost pokazala Sara Smrekar, ki pa je z nekoliko smole po podaljšku, ko je bilo 9:9, izgubila šele ko se je šlo na prvo dano točko. Tilen Zajc je seveda osvojil 1. mesto, tokrat že v kategoriji mladincev.  
Za presenečenje je poskrbel Nejc Hribar, ki je pri članih do 69 kg premagal zelo kvalitetnega borca Kolednika iz Ptuja. V finalu sta se potem pomirila z Milošem Rozmanom, prav tako iz Izlak, ki je v kvalifikacijah z lahkoto ugnal nasprotnike. V finalu je več točk, po odločitvi sodnikov, zbral Miloš in tako osvojil lovoriko.  Jure Vetršek je bil prvo kolo prost, za konec pa je suvereno premagal tekmovalca iz Izole,in tako osvojil 1, mesto v kategoriji članov do 79 kg. 

Nusmir Bajaraktarević je prvo borko proti Miljeviću iz Nanbudo Ljubljana zmagal z maksimalno možno razliko 10:0. v finalu pa je žal klonil proti izkušenemu Vindišu z 3:6 in tako osvojil drugo mesto. Dobro se je odrezala tudi Maja Vetršek, ki ja zmagala v finalu proti zelo grobi borki iz Ljubljane z 10:5. Izredno predstavo je pripravil tudi Peter Ravnikar, ki je v kategoriji do 75 kg v perspektivni ligi osvojil prvo mesto. Med drugim je spretno ugnal Uršiča ter Pipaloviča z Nove Gorice. Tako je osvojil prvo zmago na turnirju v svoji tekmovalni poti.
 

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv