Prvo in tretje mesto Izlačanom na otvoritvenem turnirju sezone v Italiji

Prvo in tretje mesto Izlačanom na otvoritvenem turnirju sezone v Italiji

novice/mareno di piave tilen.jpg

Mareno di Piave, Italija, 24.1.2010. Leto se je komaj dobro začelo, izlaški kikbokserji iz kluba Pon – Do- Kwan, pa so že bili na prvem mednarodnem turnirju.  

 To je bilo tudi prvo tekmovanje na katerem so lahko pokazali nove trenirke, katere jim je priskrbelo podjetje Kovit projekti iz Trbovelj. Kot mu je zadnje čase že v navadi, je bil veliki zmagovalec turnirja Tilen Zajc, ki je trenutno tudi kandidat za naj športnika televizije ETV iz Kisovca. Tilen je v kvalifikacijah uspešno ugnal kar štiri borce, v finalu pa je z rezultatom 7:5 premagal še Dimitrisa z Nizozemske. S tem je osvojil tako imenovano lovoriko Golden glove (Zlata rokavica).

Naslednji hrabri borec je bi Rok Vrtačnik, ki je šele v polfinalu izgubil proti Caruinu Burceu z Nizozemske z zelo majhno razliko 4:5. S tem je osvojil še drugo medaljo za izlaški klub iz tega turnirja.

 Sara Smrekar, Miloš Rozman,Vita Hudi in Maja Vetršek so se na prvem turnirju letošnje sezone borili hrabro, a jim žreb na žalost ni bil najbolj naklonjen. Ana Marija Maselj, Robi Veber in Aleksander Maselj so imeli svojo krstno borbo na večjem mednarodnem turnirju v tujini. Naš najmlajši borec, Aleksander Maselj, je prvo borbo zmagal z odličnim rezultatom 9:3, naslednjo borbo v kvalifikacijah pa je žal moral priznati premoč nasprotnika. Kljub temu pa so vsi trije nadebudni mladinci dobili pomembne izkušnje, ki so predragocene na velikih tekmovanjih v bodoče. Kmalu pa Izlaške borce čaka tudi državno prvenstvo v Murski Soboti katerega se bomo udeležili v polnem številu in se ga že nadvse veselijo.

 

Maruša&Sara

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv