Rekreatur

V nedeljo, 24. avgusta, se je v dopoldanskem času pred hotelom Medijske toplice ustavila karavana kolesarjev Rekreaturja.

Rekreatur je ekipno tridnevno kolesarjenje po Sloveniji, ki združuje vzdušje velikih etapnih dirk in popotniško kolesarjenje. Pomeni svež pristop do aktivnega in sproščenega preživljanja prostega časa. Zmaga ekipa, ki je najbližje povprečnemu času vožnje vseh ekip. Kolesarji se na trasi tudi ustavljajo. Start letošnjega kolesarjenja je bil v Črnomlju. Prvi dan so udeleženci prekolesarili 124 km in pot končali v Podčetrtku. Drugi dan je bilo pred njimi 115 km poti, ki so jo končali v Žalcu. Tretji dan pa so prek Izlak, kjer je bila 6. kontrolna točka in prvih 1000 km prevožene poti, pot nadaljevali do zaključne točke – Kranja in tako opravili še zadnjih 112 km poti. 

Na Izlakah smo tako pozdravili vseh 25 ekip. 160 udeležencev in 50 spremljevalcev letošnjega Rekreaturja je pogostilo Gostinsko podjetje Trojane.

 Hotel Medijske toplice je ekipo Karantanija – Elisa, ki je bila končni zmagovalec, nagradilo s kopanjem v tukajšnjem bazenu.

Magda

       

 

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv