S srebrno medaljo otvorjena sezona 2013

21. January 2013
Admin

V nedeljo, 20.1.2013 smo se Izlačani odpravili v Italijo v mesto Mareno di Piave na tekmovanje Golden Glove, ki pomeni začetek borilne sezone. Tokrat je sodelovalo iz 17 držav in kar preko tisoč borcev. Šoferja Robert Maselj in Alojz Vrtačnik sta nas ob spremstvu Bilijane Vrtačnik, Žana Fermeta in trenerja Srečka Rozmana srečno pripeljala na cilj.
Kot prvi je nastopil Aleksander Maselj in se v kategoriji -42 kg in -47 kg pomeril z Italijanom. Obakrat je pokazal levjo odločnost, a ga je na žalost bolj izkušeni nasprotnik oropal napredovanja v naslednji krog. Za njim se je Žan Vrtačnik v kategoriji -37 kg pomeril z nasprotnikom iz Velike Britanije, vendar ga je prebrisani nasprotnik izrinil iz igre. Rok Vrtačnik je v kategoriji mladincev do 69 kg v prvem krogu premagal Bolgara, v naslednji borbi pa je moral priznati premoč Italijana in se uvrstil na 5.-8. mesto. Sara Smrekar se je v kategoriji članic do 60 kg pomerila z Italijanko in za las zgrešila napredovanje v drugi kolo. V kategoriji članov do 69 kg, kjer je tokrat nastopilo kar 37 borcev, se je Miloš Rozman izkazal in premagal enega izmed Italijanov.  Naslednji pa žal ni hotel kloniti in tako je Miloš osvojil 8. do 16. mesto.


Kot zadnji je nastopil Tilen Zajc in se izkazal v kategoriji članov do 74 kg. Izmed triintrideset glave množice borcev, je premagal štiri. V finalu pa se je pomeril s starim znancem, Laszlom Gombosem. Madžaru je moral kljub vztrajnemu boju priznati premoč in tako je domov odšel s srebrno medaljo.
Tekmovanje z izredno močno konkurenco, ki smo se ga udeležili, lahko smatramo za še en kamen, ki tlakuje našo pot k uspehu. Tekmovalcem želimo veliko uspehov v novi sezoni in predvsem čim manj poškodb.

SaraS

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv