Simbioza – brezplačne delavnice uporabe računalnika in mobilne telefonije na Izlakah

16. oktobra 2013
Admin

Izobraževanja potekajo v prihodnjem tednu, od 21. do 25. oktobra.

Na vsakem izobraževalnem modulu tečajniki pridobijo znanja, ki jih kasneje lahko uporabljajo vsak dan. Na prvem modulu bomo predstavili delovanje in zgradbo računalnika in program za pisanje Word. Na drugem modulu se boste srečali z internetom, iskalniki in spletnimi stranmi. Na tretjem modulu boste ustvarili račun za elektronsko pošto, spregovorili pa bomo tudi o varstvu osebnih podatkov. Četrti je namenjen spoznavanju družbenega omrežja Facebook. V petem modulu pa se bodo udeleženci naučili uporabljati mobilni telefon.

Tečajniki se lahko prijavijo preko telefonskih številk 040 940 888 ter 040 336 311 ali elektronske pošte na info@simbioza.eu.

Več informacij je na voljo tudi na naši spletni strani http://www.simbioza.eu/.

Osnovno poslanstvo Simbioze je sodelovanje in prenos znanja med generacijami ter spodbujanje vseživljenjskega učenja. Cilj projekta je dvig računalniške pismenosti in zanimanje za učenje e-veščin med starejšimi; želi jim pomagati pri (prvem) stiku z računalnikom in internetom. Po drugi strani med mladimi promovira vrednote prostovoljstva, odgovornosti in krepi proaktiven odnos do družbe in lastne prihodnosti.

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv