Štiri prva mesta na prvem turnirju za državno prvenstvo v Zagorju

V soboto 7. marca so se Izlaški kikbokserji v velikem številu udeležili prvega turnirja za državno prvenstvo v Zagorju.

novice/pkd 2.jpg

 

 To je bil tudi krstni nastop v novih kimonah, katerih nakup so omogočila podjetja Kovit, Nepremičnine.net, I-net, Fortuna, AKI Izlake in H&P inženiring.  Na tekmovanju je sodelovalo 16 borcev iz izlaškega kluba Pon-Do-Kwan. Za tri vrle izlaške tekmovalce je bil to tudi krstni nastop;  Žana Gračnerja, Jana Smrkolja in Robija Vebra. Vsi trije so se za prvi nastop odlično izkazali; Robi in Žan pa sta se prebila celo na stopničke!


Dobro se je boril tudi Rok Razpotnik, ki je prikazal odlično tehniko in na koncu žal izgubil z minimalno razliko in tako za las zgrešil uvrstitev na stopničke.
Izlačani pa so skupno osvojili 6 tretjih mest; Robi Veber, Nusmir Bajraktarević, Gregor Razpotnik, Suzana Lazar, Nives Sakelšek in Izlakar Maruša
Drugo uvrščenih Izlačanov, ki so se prebili vse do finala kjer so žal klonili v borbi za prvo mesto, a si vseeno zagotovili solidno drugo mesto je bilo 5. Na drugo najvišjo stopničko so se torej uvrstili: Vita Hudi, Žan Gračner, Miloš Rozman in Ana -Marija Maselj.


 Ena od izlaških zvezd tekmovanja je bil Rok Vrtačnik, ki se je v kategoriji dečkov  do 155cm po dveh borbah prebil v finale, kjer je prepričljivo ugnal nasprotnika in tako osvojil 1. mesto. Prvo mesto je prav tako osvojila Sara Smrekar, ki je po težavni borbi v finalu zmagala proti precej močnejši nasprotnici. Suvereno je premagal vse nasprotnike v kategoriji mladincev do 57kg Tilen Zajc. Prvega mesta pa se je prav tako veselila tudi Maja Vetršek.
Tudi na tem turnirju smo imeli kar nekaj »debitantov«  na tovrstnih turnirjih , pri katerih lahko v bodoče še računamo na dobre rezultate.

G/zec
 

 

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv