Tilen Zajc osvojl svetovni pokal Best fighter v Riminiju

5. June 2012
Admin
Tilen Zajc Rimini 2 6 2012

Tilen Zajc Rimini 2 6 2012

1-3/6-12. Rimini, Italija. Selektor slovenske reprezentance pod okriljem kickboxing zveze Slovenije nas je povabila na turnir za svetovni pokal organizacije WAKO v Italijo. Odšli smo v petek 1. 6. v nočnih urah in prispeli okoli desete ure. Po preverjanju teže smo imeli ekipne borbe. V prvi slovenski ekipi so bili Aleks z Izlake, Tina, Patrik ter Sven. Borili smo se dobro, ampak smo žal izgubili že prvo borbo proti Bolgarom. Po končanih tekmah smo odšli v hotel, da se odpočijemo in pripravimo na posamične borbe, ki so potekale v soboto.

Tilen je bil pri mladincih prvi in pri članih drugi, pravi pa, da se počuti dobro, ker je dosegel odlične dosežke. Ob prejemu pokala je bil nepopisno vesel . Popolnoma upravičeno, saj je imel skupaj 9 borb, od katerih nobena ni bila lahka. Oba dosežka sta vrhunska, svetovnega ranga.

Maruša je izgubila prvo borbo proti Madžarki, borila se je dobro in je zadovoljena s svojo borbo, a žal še ne tako kot je treba. Rok  je pri mladincih izgubil prvo borbo, pri kadetih pa zmagal eno borbo. S svojo borbo ni zadovoljen, ker se po svojem mnenju ni zadosti potrudil. Sara je pri mladinkah izgubila z Italijanko, zase pa pravi podobno kot Rok – da se ni dosti potrudila. Aleks je izgubil prvo borbo v obeh svojih kategorijah, a se je vseeno počutil dobro, ker si je s tem pridobil nove izkušnje. Nad borbo samo pa ni ravno zadovoljen saj je pričakoval več, toda trema mu ni bila v prid. Miloš je pri članih zmagal eno borbo, naslednjo pa izgubil. Pred borbo se je počutil sproščeno, a pri drugi borb,i mu je Bolgar zadal malo močnejši udarec in je zato delal z manj energije in nato izgubil. V soboto naše borce čaka še domača tekma Izlake open, ki bo od 10. naprej v izlaški telovadnici, nato pa sledi malo zaslužene tekmovalne pavze.

Aleks

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv