Tilen zopet odličen

7. December 2012
Admin

Tilen Zajc iz Karate Kluba Pon Do Kwan Izlake je na Evropskem prvenstvu pod okriljem organizacije WAKO, ki je pretekli teden potekalo v Bukarešti, Romunija, dosegel odlično tretje mesto. Sodelovalo je 509 tekmovalcev iz 36 držav razširjene Evrope.
Na tekmovanju, je kot član reprezentance sodeloval tudi Miloš Rozman, ki je dosegel, prav tako dobro 5. do 8 mesto. Na prvenstvu je naša borca spremljal trener Srečko Rozman, ki je zaslužen za odlično prijavljenost naših borcev.
Še bolj pomembno pa je, da si je z uvrstitvijo med dobitnike medalj, zagotovil udeležbo na 2. SportAccord svetovnih igrah borilnih športov pod okriljem Mednarodnega Olimpijskega Komiteja, kjer bo kickboxing sodeloval poleg 14 borilnih športov (karate, judo, savate, tajski boks, wushu, boks, kendo itd…) največjih svetovnih združenj naslednje leto v St.Petersburgu v Rusiji. Iz Slovenije sta se an to elitno tekmovanje, ki poteka vsaka tri leta, uvrstila samo dva borca. Da je to odličen uspeh za Tilna naš klub in reprezentanco pa pove podatke, da bodo v Tilnovi konkurenci le štirje borci iz celotne Evrope, ostali pa bodo iz ostalih celin. Da je to velik uspeh in čast vsakega tekmovalca, pove podatek, da to tekmovanje podpira MOK in ga imenujejo kar Olimpijada borilnih športov.
V ponedeljek 3.12. smo imeli v v telovadnici OŠ Izlake sprejem borcev, na katerem naj se s svojim obiskom počastil tudi župan Občine Zagorje g. Matjaž Švagan, ki nam vseskozi pomaga pri zagotavljanju pogoje za treniranje, za kar smo mu zelo hvaležni.
J

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv