Uspeh pustne sobote v Karlovcu

11. February 2013
Admin

Karlovac, Hrvaška 9/2-13. V soboto 9.2.13 smo se izlaški borci v močni postavi postavi Žan Vrtačnik, Rok Vrtačnik, Sara Smrekar, Žan Ferme, Klara Ferme, Robi Veber, Tilen Zajc, Maruša Izlakar, Aleksander Maselj, Ana Maria Maselj, Miloš Rozman ter trener Srečko skupaj s prijateljskim klubom iz Zagorja odpravili na mednarodni turnir Karlovac Open na Hrvaško.

Na tekmovanju je sodelovalo 830 tekmovalcev iz desetih držav, kar trije izlaški borci pa so posegli po dveh kolajnah.
Trener Miloš se je v kategoriji članov do 69 kg pomeril s favoriziranim Madžarom, a žal izgubil v prvem kolu. Vrhunec turnirja je za Izlačane napravil kdo drug kot Tilen, ta je domov odnesel kar dve zlati odličji in to pri mladincih in članih do 74 kg.
Po njegovih stopinjah pa se je podal tudi Aleksander, ki je prav tako prevladal v dveh kategorijah, in sicer: mlajši kadeti do 42 in 47 kg. Sledil jima je Rok z zlato medaljo pri kadetih do 63 kg in srebrno pri mladincih do 63 kg.
Tudi Sara se je pomerila v dveh kategorijah in pri članicah do 60 kg osvojila odlično drugo mesto. Vrtačnik Žan se je pogumno postavil nasproti precej višjemu tekmecu do 37 kg, a mu je na koncu moral priznati premoč. Ana Marija je pri kadetinjah do 65 kg osvojila tretje mesto. Žan Ferme je do 42 kg v kategoriji mlajših kadetov prikazal par odličnih borb, nato pa klonil proti nasprotniku z Madžarske. Robi do 69 kg pri mladincih in Maruša pri mladinkah do 55 kg sta se odlično borila, a se jima je zaradi pavz, ki sta jih imela ter poškodb, izmuznila možnost za prikaz vseh sposobnosti.
Naslednji mesec se nam obeta prvi turnir državno prvenstvo, katerega se bomo udeležili še v večjem številu.
SaraMaruša

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv