USPEHI ŠK TORNADO

Končana je tudi zadnja dirka letošnje sezone v avtokrosu, ki se je odvijala 4.10. v Tunjicah pri Kamniku. Tudi tokrat so tekmovalci Šport kluba Tornado pokazali vso srčnost in borbenost  ob močni konkurenci in uspehi kljub nekaterim okvaram dirkalnikov, niso izostali.

novice/Šktornado4.jpg

V zadnji dirki je vsekakor blestel Metod Knez, ki je v diviziji 1 imel vseskozi najboljši čas in seveda na koncu zasedel tudi prvo mesto. Žiga Kraševec je bil po zadnjih rezultatih vodilni v svoji diviziji vendar mu je okvara preprečila, da bi ponovil uspeh prejšnjih dirk.

novice/Šktornado4.jpg

 Uvrstil se je na tretje mesto, prejel pa tudi pokal za drugo mesto voznikov do 21 let. Malce slabšo uvrstitev beležimo v diviziji 3 kjer sta nastopila Tomaž Burja in Igor Kern. Med dvanajstimi nastopajočimi je Kern zasedel peto mesto, Burja pa sedmo.
Glede na končne skupne rezultate vseh dirk ima klub dva podprvaka Metoda Kneza in Žigo Kraševca, Kern je na petem mestu in Tomaž Burja na sedmem. Na končni podelitvi priznanj, ki jo izvaja Zveza za avtosport Slovenije AŠ 2005 pa bo ŠK Tornado kot nosilec tekmovalne licence prejel pokal  za prvo mesto.


Da pa bi naši tekmovalci letošnjo sezono še bolj doživeto zaključili, so se udeležili tudi mednarodnega tekmovanja v avtocrossu v Rupi na Hrvaškem, ki je potekalo 17. in 18. oktobra. Tu je blestel Žiga Kraševec v diviziji 1a, saj se je zavihtel na najvišjo stopničko, ostali tekmovalci niso imeli sreče s svojimi dirkalniki, tako, da so dirko več ali manj predčasno končali.
Ob koncu prispevka vsi člani ŠK Tornado našim tekmovalcem izrekamo res iskrene čestitke za vse dosežke, prijetne trenutke ob avtokrosističnih podvigih in dobri promociji v tujini kar še posebno velja za Igorja Kerna in njegovo homogeno ekipo, ki je tudi letos v madžarskem Nyiradu pustila nepozaben vtis.

Seveda velja pohvaliti tudi prizadevne mehanike posameznih teamov, ki so včasih popolnoma nemogoče okvare odpravili v rekordnem času in tako omogočili nadaljevanje tekmovanja in ne nazadnje čestitke vsem prizadevnim organizatorjem.

ŠK TORNADO

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv