ZNOVA USPEHI !

V petek 26.2.2010 se je šest izlaških borcev skupaj s trenerjema Srečkom in Blažem prvič odpravilo na mednarodni turnir Slovak open (Slovaška).

novice/pdk slovaška1.jpg

Kljub temu da so bili izlaški borci prvič na tem turnirju, so osovojili skupno dve srebrni medalji. Prvi je na borišče stopil Tilen Zajc in se pomiril z Davidom Bernardom iz favoriziranega Kiraly team-a v katerem je več svetovnih prvakov. Na žalost je moral borbo predati zaradi nesrečne poškodbe. Za njim se je z Veres Alexsom pomiril naš trener Miloš Rozman, ki je v prvi polovici vodil v zadnji rundi pa je klonil proti mlademu nasprotniku. Za našega najmlajšega udeleženca tekmovanja, Aleksandra Maslja, žreb ni bil ravno naklonjen, saj mu je določil Ronalda Veresa. Aleks je s to borbo pridobil zelo pomembne izkušnje za vbodoče, toda ostal je brez vidne uvrstitve.

Sara Smrekar se je v obeh borbah borila proti Madžarkama. Sara se je uspešno upirala a je morala na koncu priznati premoč. Naslednjo borbo je imel Rok Vrtačnik, ki je uspešno ugnal Nguyena iz Slovaške in Kamila iz Poljske v kvalifikacijah. V finalni borbi pe je izgubil proti Rohoncziji prav tako iz Madžarske. Na koncu je osvojil odličo drugo mesto in srebrno medalo. Kot zadnja se je borila Maruša Izlakar in v prvem kolu uspešno ugnala Natalijo Nemeth iz Kiraly team-a.

V polfinalih pa se je pomirila z borko iz Poljske in jo prav tako premagala v finalu pa jo je čakala veliko težja nasprotnica iz Češke in Maruša je tako ''pokasirala'' srebrno medalijo. Skupen izkupiček je bil tako dve srebrni odličji za kikbokserje iz Podšentjurja.

Sezona pa se začenje zares saj bo kmalu prvi državni turnir v Murski Soboti.

Maruša in Sara

...

Leave a comment

Uradne ure KS Izlake

Vsak torek med 10. in 12. uro.
Rudi Bantan, podpredsednik
t: 041 336 596
e: info@izlake.si

Vsak četrtek med 17. in 19. uro.
Sašo Vučko, predsednik
t: 040 508 782
e: info@izlake.si

Arhiv